Держфінінспекція знайшла порушень на понад 1 млн грн в одному з департаментів МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держфінінспекція знайшла порушень на понад 1 млн грн в одному з департаментів МВС

Казна та Політика
295
Фахівці Держфінінспекції в Києві провели ревізію фінансово-господарської діяльності Державного департаменту у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Міністерства внутрішніх справ України (далі - Департамент) за період з 1 липня 2009 року по 1 жовтня 2011 року. Під час контрольного заходу встановлено порушення фінансово-господарської дисципліни на загальну суму 1,12 млн грн, в тому числі, що призвели до матеріальної шкоди (збитків) на суму 190,11 тис. грн. Про це УНН повідомили в прес-службі Державної фінансової інспекції в Києві.
Зокрема, Департаментом було витрачено 183,44 тис. грн на придбання 114 одиниць програмних продуктів, які фактично не отримані, чим було завдано збитків на зазначену суму.
Крім цього, Департамент надавав безкоштовно послуги з оформлення документів для виїзду за кордон громадянам, які мають право на користування пільгами зі сплати державного мита, внаслідок чого установою недоотримано коштів в розмірі 6,67 тис. грн.
Порушуючи вимоги тендерного законодавства, Департаментом при закупівлі послуг з авіаперевезення нелегальних мігрантів за межі України на загальну суму 931,73 тис. грн здійснено поділ предмета закупівлі на частини з метою уникнення проведення конкурентної процедури.
Матеріали ревізії для розгляду та прийняття відповідного рішення Держфінінспекція в Києві направила в прокуратуру Печерського району Києва.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас