Королевська впевнена, що її виключили з БЮТ без дозволу Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська впевнена, що її виключили з БЮТ без дозволу Тимошенко

412
Лідер партії "Україна - Вперед!", народний депутат України Наталія Королевська впевнена, що всі питання про її виключення з парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина" і очолюваної нею політичної сили з БЮТ не були узгоджені з Юлією Тимошенко.
Про це вона заявила в ефірі одного з українських телеканалів, коментуючи ситуацію, що склалася навколо блоку, повідомляє 1 квітня прес-служба нардепа.
"Я впевнена, дані питання не були погоджені з лідером української опозиції Юлією Тимошенко. Рішення про виключення мене з фракції, а нашої партії - з Блоку - самостійно були прийняті Турчиновим і Кожем'якіним. Я впевнена, в розвалі БЮТ зацікавлена нинішня влада. І вона досить довго працювала над реалізацією своєї мети. Це було зроблено руками тих людей, які у всьому сприяють чинному режиму", - підкреслила вона.
Коментуючи звинувачення у співпраці з Адміністрацією Президента, Королевська нагадала, що її колега Олексій Логвиненко звернувся до членів фракції з вимогою навести факти співпраці з нинішньою владою, а не голослівно звинувачувати.
"Він висловив пропозицію: якщо буде пред'явлений хоч один факт моєї кулуарної співпраці з чинним режимом - він і наша команда залишимо депутатські мандати. Ніяких фактів не було наведено, все це залишилося голослівними звинуваченнями", - підкреслила Королевська.
Нагадаємо, Королевську виключили з фракції БЮТ в середині березня за те, що вона нібито вела роботу з розколу фракції.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас