Лікар: Чавесу залишилось жити не більше семи місяців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лікар: Чавесу залишилось жити не більше семи місяців

889
Новий прогноз про стан здоров'я Президента Венесуели Уго Чавеса зробив венесуельський лікар Хосе Рафаель Маркіна, що проживає в США: за його оцінкою, Чавесу залишилося жити не більше семи місяців. Про це повідомляє в суботу телеканал Univision.
Маркіна відомий низкою прогнозів щодо здоров'я Президента і знайомий з джерелами інформації, близькими до бригади медиків, що обслуговує Чавеса як у Гавані, так і в Каракасі.
За словами лікаря, у Чавеса діагностована лейомісаркома - пухлина шкіри гладеньком'язового походження, що дуже рідко зустрічається. Іноді вона досягає 20 сантиметрів у діаметрі.
"Не думаю, що Чавес проживе набагато більше шести-семи місяців, якщо судити зі швидкості розвитку пухлини", - сказав Маркіна. На думку лікаря, в кращому випадку Чавес проживе до квітня 2013 року.
Як повідомлялось Ukranews, наприкінці лютого Чавесу в Гавані видалили пухлинне утворення, яке лікарі виявили приблизно в тому ж місці, де у нього була вирізана злоякісна пухлина кишечнику влітку 2011 року. Після цього протягом трьох тижнів Чавес проходив в Гавані курс реабілітації після хірургічної операції, а потім повернувся на батьківщину. Зараз Чавес проходить курс променевої терапії, незабаром він планує знову вирушити для цього в Гавану.
На 7 жовтня 2012 року в Венесуелі офіційно оголошені президентські вибори, під час яких Чавес боротиметься з єдиним кандидатом від опозиції Енріке Капрілесом за переобрання на пост глави держави.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас