Попов не відкидає можливості підвищення цін на метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов не відкидає можливості підвищення цін на метро

676
Глава Київської міської адміністрації Олександр Попов не відкидає можливості підвищення цін на проїзд в київському метро.
За словами Олександра Попова, в 2012 році вартість проїзду збільшуватися не буде, але що буде далі, покаже час, пише ЛІГАБізнесІнформ. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції під час першого Київського інвестиційного форуму.
На форумі серед іншого презентували проект будівництва лінії київського метро на Троєщину, одним із ризиків реалізації якого є низька прибутковість метрополітену, зокрема, через низьку вартість проїзду. Главу КМДА попросили роз'яснити, чи означає це, що найближчим часом варто чекати підвищення вартості проїзду.
"У нас набагато нижча вартість проїзду, ніж це сьогодні в європейських містах. Безумовно, що прийде час, і ми будемо говорити про об'єктивну реальність - збільшення вартості проїзду в метро. Але цей проект жодним чином не змінює умови користування метрополітеном, які є сьогодні. Інвестиції в цей проект не означають автоматичного підняття ціни", - зазначив Олександр Попов.
Він підкреслив, що витрати метрополітену, зокрема, на оплату електроенергії, зарплати і підтримку інженерної інфраструктури постійно зростають, а дотуються тільки з міського бюджету.
"Якщо у нас буде можливість і далі це робити, безумовно, ми не будемо ставити питання підняття цін. Але життя показує, що це питання поетапно відбувається. Цього року такого не станеться, а в наступних - поживемо - побачимо", - сказав Попов.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас