Кабмін визначив заходи з повернення компенсаційних виплат вкладникам Сбербанку СРСР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін визначив заходи з повернення компенсаційних виплат вкладникам Сбербанку СРСР

781
На засіданні Кабінету міністрів України прийнято рішення про організацію окремих заходів з повернення компенсаційних виплат за знеціненими заощадженнями, вкладеними в установи Сбербанку СРСР, які діяли на території України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.
Мета відповідного розпорядження полягає у забезпеченні виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича. Так, для забезпечення повернення населенню України втрачених заощаджень передбачені окремі організаційні заходи, а саме:
- Проведення актуалізації даних інформаційно-аналітичної системи "Реєстр вкладників заощаджень громадян";
- Організація проведення інформаційних заходів для населення, спрямованих на підтримку здійснення виплат установами Ощадбанку;
- Проведення зустрічей з представниками підприємств, установ, організацій усіх форм власності з питань надання знижок громадянам України, які отримають компенсаційні виплати, при здійсненні ними безготівкових розрахунків з використанням платіжних карт "Національна карта", емітованих установами Відкритого акціонерного товариства "Державний ощадний банк України", за придбані товари, роботи і послуги.
Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович, виступаючи на засіданні Кабміну Україна 7 березня, заявив, що Україна з 1 червня і до кінця 2012 р. поверне вклади громадян в Сбербанку СРСР.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас