Інвесторам запропонують збудувати в Києві нові паркінги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвесторам запропонують збудувати в Києві нові паркінги

136
Інвестиційний проект будівництва нових паркінгів буде представлено на першому Київському інвестиційному форумі 29 березня, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.
КП "Київтранспарксервіс" розробило інвестиційний проект, що включає три складові: будівництво багатоповерхових наземних перехоплюючих паркінгів на в'їзді до столиці, будівництво підземних паркінгів у центральній частині міста і в "спальних" районах. Очікується, що нові паркінги дозволять значно розвантажити центральні магістралі і прибрати автомобілі з вулиць.
Інвестиційним проектом передбачено будівництво перехоплюючих паркінгів на основних в'їздах в місто, біля кінцевих станцій метро. Це дасть можливість водіям залишати свій автотранспорт і, зберігаючи час, пересуватися в центр міста громадським транспортом. На сьогоднішній день розроблений проект будівництва першої черги - шести паркінгів на 2500 машино-місць вартістю близько 350 млн грн. Проектом заплановано будівництво наземного паркінгу з об'єктами транспортної інфраструктури на 500 машино-місць на вул. Академіка Палладіна (біля станції метро "Академмістечко") на 300 машино-місць на вул. Поліській (біля станції метро "Червоний Хутір") на 350 машино-місць на вул. Щусєва (біля станції метро "Сирець") на 600 машино-місць на вул. Святошинський, вул. Перемоги і вул. Героїв Бреста (станція метро "Святошин") на 400 машино-місць на вул. Перемоги (біля станції метро "Нивки") і на 350 машино-місць на Оболонському проспекті (станція метро "Героїв Дніпра").
Крім того, проектом передбачено створення паркінгів у центральній частині міста загальною чисельністю 1500 машино-місць.
Відзначимо, що на сьогоднішній день потреба в місцях для паркування в Києві перевищує 300 тис.
Інвестиційні проекти будуть реалізовані за стандартною схемою: відведена земельна ділянка, розроблено проект будівництва, проведено конкурс на визначення інвестора та підписано інвестиційний договір з тим інвестором, який запропонує найкращі умови для міста.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас