Мавроді примусово приведуть завтра до суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мавроді примусово приведуть завтра до суду

Кримінал
1044
Засновника фінансової піраміди "МММ" Сергія Мавроді вирішено примусово доставити на судове засідання 28 березня, повідомив його адвокат Олег Целевич.
Мировий суддя знову відклав розгляд адміністративної справи щодо Мавроді, і суд постановив примусово доставити його на чергове засідання, передає Інтерфакс.
Таким чином, судові пристави повинні примусово доставити Мавроді в суд 28 і 30 березня.
22 березня Сергій Мавроді попередив прихильників, що зникає до початку квітня, коли закінчується термін притягнення його до адміністративної відповідальності у справах про несплату штрафів.
Раніше стало відомо, що засновник фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді пішов з Боткінської лікарні в Москві з дорогим медичним приладом, який був підключений до його тіла.
Нагадаємо, засновник фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді, який був засуджений і відбув покарання за шахрайство, був арештований на п'ять діб за рішенням суду від 14 березня. Такий вердикт був винесений за несплату штрафу в сумі 1 тис. рублів, що був накладений на Мавроді судовими приставами за те, що він не розплачується з вкладниками за боргами МММ.
19 березня під час перебування в ізоляторі тимчасового утримання Мавроді відчув себе погано. Викликані на місце лікарі прийняли рішення про госпіталізацію засновника МММ.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас