Україна перевірить, як Білорусь контролює якість м'яса і молока — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна перевірить, як Білорусь контролює якість м'яса і молока

Аграрний ринок
168
Фахівці Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України 21 березня виїхали до Білорусі для проведення аудиту місцевої системи контролю за безпекою м'ясо-молочної продукції, повідомив глава українського відомства Іван Бісюк.
"Сьогодні виїхали до Білорусі наші інспектори для проведення аудиту служби (ветеринарної - Ред.) та інспектування підприємств, і ми будемо бачити, наскільки сьогодні ветеринарна служба Білорусі впливає на ці процеси, і наскільки вони здатні забезпечити безпеку продукції", - сказав він.
Як повідомлялося, Держветфітослужба України планувала цього тижня відвідати Білорусь для аудиту її системи контролю безпеки м'ясо-молочної продукції.
Передбачалося, що під час візиту українська сторона проінспектує не тільки роботу ветслужби, а й кілька білоруських виробників молока і м'яса.
Держветфітослужба України з 1 березня 2012 року тимчасово призупинила ввезення на територію України молока і молочних продуктів з Білорусі, а також тварин, сприйнятливих до АЧС, продукції та сировини з них.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас