Акції "Захопи Уолл-стріт" обійшлися Нью-Йорку в 17 мільйонів дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції "Захопи Уолл-стріт" обійшлися Нью-Йорку в 17 мільйонів дол.

Казна та Політика
138
Забезпечення безпеки під час масових акцій протесту, влаштованих в кінці минулого року учасниками руху "Захопи Уолл-стріт", обійшлося Нью-Йорку в 17 мільйонів доларів.
Про це повідомив глава поліції американського мегаполіса Раймонд Келлі, виступаючи на слуханнях в міській раді, передає ИТАР-ТАСС.
За його словами, саме такі кошти владі довелося витратити на оплату понаднормової роботи поліцейських, які брали участь у забезпеченні безпеки під час акцій "загарбників".
Маніфестації проти соціальної несправедливості та економічної політики американської влади почалися в Нью-Йорку в середині вересня минулого року і поширилися по багатьох містах США та інших країн.
Марші та інші акції проводилися практично щодня і нерідко закінчувалися арештами десятків людей. Однак після розгону в кінці минулого року наметових таборів "загарбників" у всіх великих містах країни рух втратив силу.
Між тим, з настанням весни активісти приступили до підготовки нових масових демонстрацій. Так, вони вже оголосили про плани зірвати саміт НАТО, який пройде 20-21 травня в Чикаго, і влаштувати загальний страйк 1 травня.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас