Янукович розповів про цілі нових реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович розповів про цілі нових реформ

Казна та Політика
262
Президент України Віктор Янукович заявив сьогодні на ХІІІ з'їзді ПР, що нова соціальна політика спрямована, в першу чергу, на поліпшення якості життя людей.
Янукович зазначив, що Україна стала на шлях глибоких реформ, спрямованих на оздоровлення держави, і їх важливою частиною є нова соціальна політика, спрямована на поліпшення якості життя та добробуту людей.
"Запевняю - все, що ми робимо, ми робимо для людей. У цьому основний зміст наших реформ, важливою частиною яких має стати нова соціальна політика. Її формула проста - держава через нові соціальні ініціативи підтримає всіх, хто потребує допомоги", - сказав Янукович.
Особливої уваги та підтримки, зазначив Президент, вимагають пенсіонери, інваліди, ветерани праці, багатодітні сім'ї. "Моя вимога чітка та однозначна - люди не повинні страждати від реформ. Саме на це спрямовані нові соціальні ініціативи", - підкреслив Янукович.
Саме тому він доручив відновити справедливість у нарахуванні пенсій тим, хто вийшов на пенсію 5-10 років тому і раніше, до початку пенсійної реформи. "Ми будуємо державу, яка служить людям. Тому буду вимагати від обласних, районних адміністрацій тримати на особливому контролі забезпечення належною соціальною підтримкою всіх, хто цього потребує", - зазначив Янукович.
Крім того, Янукович заявив, що основою політики влади залишається курс на глибинну модернізацію країни. "Стрижнем нашої політики є курс на модернізацію країни. Ця стратегія ретельно прорахована на роки вперед. В її основі: твереза оцінка наших інтересів, потенціалу, ресурсів і позицій в світі. Головною передумовою і основою успішного втілення цієї мети є ефективна, дієва влада і стабільна ситуація в країні, сьогодні ми це маємо", - повідомив Янукович.
Янукович також наголосив на важливості реалізації низки проектів у гуманітарній та медичній сферах. На переконання Президента, розвитку і підтримки, вимагає вся національна навчально-виховна інфраструктура - від дитячого садка до університету. "Але це - тільки частина нової гуманітарної політики. Найближчим часом стане реальністю Національна мережа електронних бібліотек та система електронного управління", - додав він.
В даний час, зазначив Янукович, влада вперше в історії незалежної України стала впроваджувати національні проекти розвитку в різних сферах: від сучасних технологій в галузі енергетики до сільського господарства та розвитку міст.
Раніше, 15 березня повідомлялося, що Президент України Віктор Янукович дав доручення забезпечити послідовне проведення соціальної політики з підвищення стандартів життя.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас