Скандальна заява колишнього менеджера Goldman Sachs обійшлась банку в два мільярда доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандальна заява колишнього менеджера Goldman Sachs обійшлась банку в два мільярда доларів

764
Американська банківська група Goldman Sachs Group Inc., що отримала в пресі хльостку характеристику "гігантський спрут", втратила $2,15 млрд ринкової капіталізації на тлі скандальної публікації в газеті New York Times звинувачень колишнього співробітника фінгрупи на адресу керівництва компанії.
Заяви отримали широкий резонанс, незважаючи на одноголосні заяви експертів: проблеми корпоративної етики як Goldman Sachs, так і інших гігантів американського банківського ринку - давно не новина.
Так, за підсумками торгів в Нью-Йорку в середу акції банківської групи просіли на 3,4% - до $120,37 за штуку.
Екс-глава ФРС США Пол Волкер, коментуючи дії Сміта, охарактеризував замітку як "радикальну і сильну". "Я вважаю, що це бізнес, який веде до конфлікту інтересів", - наводить його слова агентство Bloomberg.
Нагадаємо, вчора, 14 березня, директор європейського відділення з торгівлі деривативами банку Goldman Sachs Грег Сміт подав у відставку, паралельно опублікувавши в New York Times відкритий лист. У ньому він обрушився з критикою на керівництво найбільшого інвестбанку світу, назвавши директорів "моральними банкрутами".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас