Кличко вирішив йти на вибори окремо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко вирішив йти на вибори окремо

6323
Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що для його політичної сили краще йти на парламентські вибори окремо від інших опозиційних сил, а об'єднатися з ними вже в новій Верховній Раді.
Про це він заявив сьогодні під час круглого столу в Києві.
"Ми зверталися до соціологічних досліджень, і в політиці не завжди працюють математичні правила, тобто 2+2 не завжди буде 4, а 5+5 не завжди буде 10. Не завжди партія "УДАР", об'єднавшись з БЮТ, отримує хороший результат, аналогічно якщо з "Фронтом змін". В одних регіонах це підтримують, в деяких підтримки немає. На сьогоднішній день, якщо такої підтримки немає, я вважаю, що логічно буде об'єднати зусилля вже в парламенті. Тому про єдиний список ми можемо говорити, але потрібно прагматично підходити до цього питання", - цитує політика Інтерфакс-Україна.
За його словами, аналогічні соціологічні дослідження проводила партія "Батьківщина", і він упевнений, що до них вдавалися й інші опозиційні партії, зокрема, "Фронт змін".
"Наша мета - сформувати більшість у майбутньому парламенті, і мати якомога більше представників в парламенті", - підкреслив Кличко.
Нагадаємо, раніше перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що його політична сила виступає не тільки за єдиних кандидатів від опозиції у мажоритарних округах, а й за єдиний партійний список.
Партії "Народна самооборона", "Реформи і порядок", Народний Рух вже прийняли рішення йти на парламентські вибори восени 2012 року єдиним з "Батьківщиною" списком.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас