Автопарк київської мерії скоротять на третину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автопарк київської мерії скоротять на третину

Казна та Політика
226
Столична мерія має намір скоротити на третину чисельність автопарку, і рекомендує чиновникам їздити на роботу громадським транспортом.
Про це повідомив вчора на прес-конференції голова КМДА Олександр Попов. За його інформацією, цей крок викликаний тим, що в місті значно поліпшується транспортна ситуація, а саме - послуги громадського транспорту.
Попов повідомив, що на сьогоднішній день у КМДА власного автопарку немає, орендуються машини у комунального підприємства Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київради (КМДА) і щомісяця сплачується орендна плата.
"Як мінімум на третину буде скорочена чисельність машин", - сказав Попов.
Він заявив, що сам готовий їздити громадським транспортом. За словами голови КМДА, автопарк скоротять вже до червня-липня.
Як повідомили в прес-службі КМДА, до лютого цього року КМДА орендувала 97 автомобілів, але вже відбулася перша хвиля скорочення кількості транспортних засобів. На сьогоднішній день КМДА орендує 50 автомобілів комунального підприємства. Ще 78 автомобілів цього підприємства орендують районні держадміністрації столиці.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас