Бернанке: Зростання кредитування у США стримують слабкі темпи відновлення економіки країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бернанке: Зростання кредитування у США стримують слабкі темпи відновлення економіки країни

Кредит&Депозит
158
Відновлення банківського кредитування в США стримують слабкі темпи підйому американської економіки, заявив глава Федеральної резервної системи (ФРС) Бен Бернанке, повідомляє агентство Bloomberg
Під час відео-звернення до представників регіональних банків США він заявив, що незважаючи на недавні сигнали поліпшення ситуації, темпи відновлення економіки залишаються розчаровуюче повільними, що обмежує можливості для прибуткового кредитування.
Комітет з відкритих ринків США (FOMC) за підсумками засідання, що відбулося у вівторок, заявив, що поточні умови в економіці країни, як і раніше, вимагають збереження базової відсоткової ставки на близькому до нуля рівні принаймні до кінця 2014 року.
Регіональним банкам, за словами Бернанке, доведеться "зіткнутися з серйозними проблемами".
Їх тісний взаємозв'язок із економіками регіонів є, з одного боку, джерелом сили, а з іншого - означає, що у долях регіонів та їх банків одночасно бувають або хороші, або погані періоди, зазначив він.
Глава ФРС підкреслив, що основне занепокоєння регіональних банків, крім складних економічних умов, повинна викликати необхідність приведення показників у відповідність з регулятивними вимогами.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас