Бахтєєва перерахувала місця, де більше не можна буде курити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бахтєєва перерахувала місця, де більше не можна буде курити

565
Схвалення 324 депутатами в першому читанні законопроекту про повну заборону куріння в громадських місцях свідчить про те, що всі фракції парламенту готові об'єднати зусилля для захисту громадського здоров'я та позбавлення населення від шкідливих звичок.
Про це заявила ініціатор і співавтор законопроекту, народний депутат від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва.
"Мені, як одному з авторів законопроекту важливо, що наша законодавча ініціатива знайшла позитивний відгук і розуміння в багатьох українців. Адже, згідно з останніми опитуваннями Київського міжнародного інституту соціології, нас підтримує більше 80% українців, причому у всіх регіонах нашої країни", - цитує депутата її прес-служба.
Вона також нагадала, що президент України Віктор Янукович визначив позицію України у боротьбі з тютюнопалінням як "один із пріоритетних напрямків державної політики". Він також проголосив 2012 рік в Україні Роком спорту і здорового способу життя.
"Схвалення нашого законопроекту дозволить домогтися повної заборони на куріння в ліфтах і таксофонах; установах охорони здоров'я; у навчальних та освітньо-виховних закладах, на дитячих майданчиках, на спортивних майданчиках і стадіонах, у приміщеннях відкритих і закритих спортивних споруд; в під'їздах житлових будинків; у підземних переходах; в громадському транспорті (включаючи транспорт міжнародного сполучення) в приміщеннях підприємств громадського харчування; в приміщеннях закладів культури. А це означає, що громадяни нашої країни будуть захищені від згубного впливу тютюнового диму", - резюмувала Бахтєєва.
Нагадаємо, вчора Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про повну заборону куріння в громадських місцях.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас