Білорусь відновить переговори про приєднання до СОТ у квітні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусь відновить переговори про приєднання до СОТ у квітні

Казна та Політика
65
Білорусь почне черговий етап переговорів про приєднання до Світової організації торгівлі в квітні 2012 року в Женеві. Про це повідомив журналістам заступник міністра закордонних справ республіки Олександр Гур'янов. "Надуманих перешкод щодо вступу Білорусі до СОТ немає. Ми завершуємо підготовку чергового пакета документів, щоб в квітні провести в Женеві черговий етап переговорів; в тому числі окремий блок питань, який стосується доступу на ринки товарів і послуг, ми готуємо за запитом Єврокомісії", - сказав він.
За його словами, Мінськ буде вести переговори про вступ до СОТ виходячи з національної позиції, яка узгоджена з країнами Митного союзу. Гур'янов нагадав, що раніше переговори фактично не велися через те, що "партнери по СОТ не знали, як інтегрувати МС до СОТ", але "зараз сигнали надійшли".
У грудні 2011 року в Москві президенти Білорусі і Росії підписали меморандум про взаєморозуміння з питань вступу до СОТ, за яким російська сторона надасть Мінську всебічну підтримку щодо якнайшвидшого приєднання до організації.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас