Податкова рапортує, що за лютий малий і середній бізнес у Києві отримали 86% відшкодування ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова рапортує, що за лютий малий і середній бізнес у Києві отримали 86% відшкодування ПДВ

Казна та Політика
109
Київські платники податку на додану вартість (ПДВ) у лютому отримали відшкодування податку на суму майже 129 млн грн, з яких малим і середнім підприємствам виплатили 111 млн грн (86%).
Як повідомляють в столичній податковій службі з посиланням на главу відомства Ірину Носачову, в автоматичному режимі відшкодування ПДВ отримали 23 підприємства із загальним обсягом компенсації 17,5 млн грн.
"Упевнена, що в найближчому майбутньому процедура автоматичного відшкодування ПДВ стане звичною справою для тих підприємств, які відповідають необхідним критеріям, а також підтримують сучасні та інноваційні методи роботи", - повідомила глава служби.
Разом з тим у ДПС Києва також підкреслили, що в січні 80 столичних підприємств, що мали залишки невідшкодованого ПДВ на суму до 1 млрд грн, отримали 11 млн грн бюджетної компенсації.
Нагадаємо, нещодавно в Адміністрації Президента заявили, що нові соцініціативи Януковича будуть реалізовані за рахунок перевищення планових показників з ПДВ на імпортну та вітчизняну продукцію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас