В Росії прихильники МММ-2011 організували мітинг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Росії прихильники МММ-2011 організували мітинг

1079
Тисячі людей зібралися на площі в Єкатеринбургу висловити своє невдоволення діями міністра економіки Михайла Максимова, який вимагає прибрати з вулиць рекламу МММ-2011.
Учасники мітингу скандували "Руки геть від МММ!", "Ми змінюємо світ", "Ми можемо багато!" У столиці Уралу, місті Єкатеринбург, 10 березня 2012 року відбувся багатотисячний мітинг прихильників фінансової піраміди, створеної Сергієм Мавроді, повідомляє ТСН.ua.
Підставою для масового невдоволення стали дії міністра економіки Михайла Максимова, спрямовані проти МММ-2011. Внаслідок вимоги міністра з вулиць Єкатеринбурга були протизаконно прибрані рекламні банери МММ-2011.
В акції протесту проти чиновників взяли участь представники не лише місцевих структур системи, а й учасники з різних куточків Росії, Латвії, Ізраїлю, Таїланду, Франції, Німеччини та Бірми. Довгий перелік країн за кількістю очолили українці, котрі купили всі квитки в даному напрямку, а також орендували для цього автобуси і чартери.
Захід зібрав тисячі представників усіх вікових категорій і соціальних статусів, і, за словами організаторів, стало яскравим проявом єдності, почуття впевненості та готовності громадян відстоювати свої законні права. Як заявив один з учасників мітингу: "...проти піраміди розгорнулася справжня війна, але ми не дамо себе образити". "Руки геть від МММ!", "Мавроді - наш рульовий!", "Ми змінюємо світ", "Ми можемо багато!", - Скандували учасники мітингу. Також під час мітингу проводився збір підписів за відставку міністра Михайла Максимова.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас