Аналітик: Золото може подорожчати на позитивних новинах з приводу Греції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітик: Золото може подорожчати на позитивних новинах з приводу Греції

Банківські метали
475
Позитивне рішення про виділення першого траншу фінансової допомоги Греції на засіданні міністрів фінансів ЄС у Брюсселі може підтримати зростання котирувань золота. Рівнем опору для дорогоцінного металу на поточному тижні, за прогнозами аналітиків Forex Club в Україні, стане 1763,0 доларів за тройську унцію.
Вплинути на динаміку золота також може запланована макроекономічна статистика зі США і єврозони. З американських новин варто звернути увагу на індекс споживчих цін, зміну обсягу промислового виробництва за лютий, а також чергове засідання ФРС США щодо відсоткової ставки. Крім того, важливими для ринку стануть дані індексу настроїв у діловому середовищі Німеччини від інституту ZEW за березень, а також щодо споживчої інфляції в єврозоні за лютий.
У випадку, якщо дана статистика, незважаючи на позитивні прогнози, виявиться негативною, а міністрам фінансів ЄС не вдасться ухвалити рішення щодо допомоги Греції, золото може знизитися в ціні. Підтримкою для дорогоцінного металу виступить позначка 1660,0 доларів за тройську унцію.
Вартість золота за підсумками минулого тижня, як відзначають аналітики, практично не змінилася, і склала 1711,97 доларів за тройську унцію.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас