Дружина Луценка оскаржила вирок чоловіку в суді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дружина Луценка оскаржила вирок чоловіку в суді

Кримінал
609
Дружина колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина подала до Апеляційного суду Києва скаргу на вирок Печерського районного суду Києва, яким її чоловік був засуджений на 4 роки позбавлення волі з конфіскацією майна.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Народна самооборона".
"У своїй скарзі Ірина Луценко звертає більше уваги не на юридичні тонкощі винесеного вироку, а на характеристику свого підзахисного як особистості і на стан здоров'я Юрія Луценка", - сказано в повідомленні.
Дружина Луценка додала копії всіх висновків медичних комісій Міністерства охорони здоров'я, які оглядали екс-міністра протягом його перебування в Лук'янівському слідчому ізоляторі.
Як повідомлялося, 7 березня захисник Луценка Олексій Баганець подав до Апеляційного суду Києва апеляційну скаргу на вирок Печерського райсуду.
Водночас інший адвокат Луценка Ігор Фомін повідомив, що готує окрему апеляцію, яку має намір подати 12 березня.
Нагадаємо, 27 лютого екс-міністр був засуджений на 4 роки позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд визнав його винним у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас