14-річна дівчина назбирала на будинок завдяки сайту електронних оголошень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

14-річна дівчина назбирала на будинок завдяки сайту електронних оголошень

Нерухомість
1892
Одного разу Віллоу Туфано прийшла в голову ідея: продавати через інтернет речі, залишені колишніми господарями відчужених за борги з іпотеки будинків. Таким чином вона назбирала на власний будинок.
Мама Віллоу - агент з нерухомості, і дочка іноді їздила з нею на перегляди об'єктів, вилучених банками і виставлених на продаж "дешево". Під час одного з таких відвідувань Віллоу побачила, що попередні господарі будинку, що продається, залишили після себе меблі і кухонне приладдя.
Дівчина продала ці речі через сайт електронних оголошень Craigslist. Потім вона провернула ще пару подібних операцій і так увійшла у смак, що через деякий час заробляла близько 500 доларів на місяць - відкладаючи велику частину цих грошей.
Одного разу мама Віллоу побачила оголошення про продаж на аукціоні будинку з двома спальнями всього за 12 тисяч доларів - хоча на піку ринку він коштував майже сто тисяч, повідомляє NPR.org. В результаті мати і дочка "скинулися" на його придбання.
Коли дівчині виповниться 18 років, вона планує викупити мамину частку і стати повноправною власницею об'єкта. А поки цей будинок здається в оренду молодій подружній парі за 700 доларів на місяць.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас