На черговий американський особняк "з легендою" знайшовся таємничий покупець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На черговий американський особняк "з легендою" знайшовся таємничий покупець

Нерухомість
257
Просторий і витончено обставлений будинок, де з 1955 по 1965 роки жив відомий письменник Труман Капоте, був куплений за $12 млн. У цьому особняку в 1958 році Капоте написав роман "Сніданок у Тіффані", за яким пізніше був знятий кінофільм з Одрі Хепберн у головній ролі.
Як повідомляє The Daily Mail, особняк одіозного новеліста і романіста Трумана Капоте виявився одним з найдорожчих будинків, коли-небудь проданих у нью-йоркському Брукліні. Втім, рекордна сума угоди не порадувала ріелторів, бо навесні 2010 року на аукціоні Sotheby's той же будинок був виставлений на продаж за $18 млн. Всього за два роки, поки не знайшовся новий власник, особняк втратив як мінімум третину своєї ціни.
У золотисто-жовтому особняку є гараж на чотири автомобілі, спіральні сходи, просторі вітальні, обвішані кришталевими люстрами, і 11 спалень, кожну з яких прикрашає величезний старовинний камін. До будівлі 1839 року побудови примикає невеликий парк - справжня рідкість для кам'яних джунглів Нью-Йорка, навіть у престижних районах.
В атмосфері особняка нібито досі збереглися відгомони незліченних "відв'язних" вечірок, які так любив влаштовувати американський письменник. Втім, на практиці, розташування об'єкта нерухомості грає більшу роль, ніж історії його попередніх мешканців. Так наприклад, особняк Едгара По в Філадельфії був проданий значно дешевше від будинку Капоте. За словами експертів нью-йоркського ринку, якби будинок Капоте був розташований не в Brooklyn Heights, а на Манхеттені, то коштував би кілька десятків мільйонів доларів.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас