Тігіпко розповів, коли очолить "Регіони" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко розповів, коли очолить "Регіони"

296
Лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко допускає розпуск своєї політичної сили на з'їзді 17 березня і перехід її членів до Партії регіонів.
"17 березня відбудуться два з'їзди (з'їзди "Сильної України" і Партії регіонів), які вивчать це питання. Тому це правда (про розпуск "Сильної України"), - сказав він журналістам в середу в Києві.
Тігіпко зазначив, що в разі об'єднання партій ще рано говорити про те, хто очолить передвиборчий список на вибори до Верховної ради. "Про це говорити рано, дуже рано. Ще до виборів досить багато часу", - підкреслив він.
Відповідаючи на питання, чи погодиться він очолити передвиборчий список Партії регіонів, Тігіпко сказав, що зараз перед ним інші завдання, зокрема, реалізація озвучених президентом Віктором Януковичем нових соціальних ініціатив.
"Я щойно отримав велике задоволення від засідання Кабінету міністрів. Тому що більшої соціальної комплексної програми, як сьогодні, за останні 20 років не було. У мене зараз голова болить за це. Зараз треба думати, як реалізовувати ініціативи президента. Якщо це буде реалізовано, тоді із задоволенням можна очолювати список", - підсумував віце-прем'єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас