Янукович: Держава повинна вкладати в людину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Держава повинна вкладати в людину

1464
Реалізація соціальних ініціатив, визначених на 2012 рік, активно продовжуватиметься також у наступні роки.
Про це в інтерв'ю телеканалу "1+1" заявив президент України Віктор Янукович.
Як повідомляє прес-служба глави держави, кажучи про проголошені ним соціальні ініціативи, президент підкреслив: зростання національної економіки в останні два роки створило передумови для початку реалізації серйозних кроків, спрямованих на посилення соціального захисту громадян - і перш за все найбільш незахищених верств.
"У нас взагалі не повинна бути без уваги в країні жодна людина... Якщо ми поважаємо себе, ми повинні поважати інших. І ми зобов'язані це зробити", - сказав Янукович.
"Ми повинні в людину вкладати - починаючи з дня народження - виховувати, давати освіту, створювати умови для отримання знань, а потім забезпечувати робоче місце, на якому він здатний утримувати і себе, щоб гідно жити, і свою родину", - додав він.
Нагадаємо, в середу на розширеному засіданні Кабміну, присвяченому новим соціальним ініціативам влади, Янукович доручив уряду збільшити мінімум на 100 грн. розмір пенсій 9 млн. пенсіонерів, які вийшли на пенсію до 2008 року, забезпечити виплату в червні-грудні 2012 року 6 млн. вкладникам Сбербанку СРСР компенсацій за знеціненими вкладами у розмірі до 1 тис. грн., провести з квітня 2012 р. перерахунок страхових виплат інвалідам, які отримали травму на виробництві, зробити кроки з активізації програми доступного житла, запровадити європейський підхід до регулювання цін на ліки та низку інших заходів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас