Канада прийняла пакет санкцій, що повністю забороняє операції з ЦБ Сирії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада прийняла пакет санкцій, що повністю забороняє операції з ЦБ Сирії

Казна та Політика
120
Канада ввела черговий пакет санкцій проти Сирії, що включає в себе повну заборону на фінансові операції з сирійським Центробанком, повідомляється на сайті канадського дипломатичного відомства.
Крім ЦБ додаткові санкції торкнуться семи міністрів з уряду Башара Асада, яких Оттава вважає відповідальними за криваві зіткнення між опозицією і урядовими силами, що тривають в країні.
"Це шостий пакет санкцій, прийнятий проти режиму Асада. Наш сигнал залишається ясним - Асад повинен піти", - наводяться на сайті слова глави канадського МЗС Джона Берда.
Канадський телеканал СВС і агентство Associated Press повідомили, що Оттава також закриває своє посольство в Дамаску. Проте в заяві канадського МЗС йдеться, що посольство залишиться відкритим, але значно скоротить обсяг своєї роботи.
"Посольство залишиться відкритим і продовжить надавати обмежені послуги громадянам Канади, як в посольстві в Дамаску, так і в консульстві в Алеппо", - заявляє МЗС.
У Сирії вже майже рік не припиняються антиурядові протести. Щодня надходять повідомлення про загибель людей - як мирних громадян, так і співробітників силових структур. За даними ООН, загальне число жертв перевищило 7,5 тис. осіб.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас