Дочка Уїтні Х’юстон стала єдиною спадкоємицею величезних статків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дочка Уїтні Х’юстон стала єдиною спадкоємицею величезних статків

877
Всупереч чуткам виникли відразу після загибелі Уїтні Х'юстон, які віщали про те, що співачка померла убогою, що вона жила позичаючи гроші у друзів, виявилося, що зірка залишила величезні статки в розмірі більше ніж півтора мільярди доларів.
Ці кошти розраховані з вартості нерухомості та концертних заробітків Уїтні, з доходів від продажу платівок і товарів із зображенням Х'юстон, а також вистав і тематичних шоу, організованих на честь легендарної співачки, повідомляють zirki.info.
Спадщина за шлюбним договором, який Уїтні уклала з Боббі Брауном, переходить в одноосібне володіння їхньої дочки, Боббі Христині. Екс-чоловік співачки, якого практично всі без винятку звинувачують у смерті зірки, не отримає ні цента.
При всьому цьому родичі співачки мають намір оскаржити дане рішення в суді. І справа тут зовсім не в грошах. Їх турбує що така значна сума дістанеться дівчинці, яка вже кілька років приймає наркотики і веде сумнівний спосіб життя. Справа в тому, що Кріссі (так Уїтні ласкаво називала дочка), завжди хотіла бути "як мама", тож її пристрасть до кокаїну цілком виправдана - дівчинка з дитинства бачила, як його приймають мати і батько.
Рідні співачки, в першу чергу мати Уїтні хочуть тимчасово відсторонити дівчину від володіння спадщиною, оскільки вони бояться, що Боббі Крістіна може все витратити на спиртне і наркотики й тим самим вона просто занапастить своє життя.
Нагадаємо, що Уїтні Х'юстон померла в ніч на неділю, 12 лютого, в номері готелю Beverly Hilton у Беверлі-Хіллз. Смерть констатували лікарі швидкої допомоги. Співачці було 48 років. Офіційної інформації про причини смерті поки немає. Проте поліція відкинула варіант насильницької смерті. Як вважають, причиною смерті могла стати асфіксія - співачка могла захлинутися у ванній після того, як заснула під дією транквілізатора. Розтин показав, що в легенях співачки містилася вода.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас