Керівництво Світового банку відзначає рекордний рівень співробітництва з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівництво Світового банку відзначає рекордний рівень співробітництва з Україною

Казна та Політика
320
Світовий банк (СБ) підтримує програму реформ в Україні, заявляє віце-президент банку Філіп Ле Уору.
"У нас недавно була прийнята нова стратегія партнерства з Україною, яка, власне, підтримує ваш план реформ", - сказав він на зустрічі з президентом України Віктором Януковичем в понеділок в Києві, представляючи нового директора СБ у справах України, Білорусі та Молдови Чімяо Фана.
За словами віце-президента СБ, дана стратегія презентована на раді виконавчих директорів банку в середині лютого і була сприйнята "дуже добре".
Ф.Уору також зазначив рекордний рівень співпраці Світового банку з Україною.
"На питання виконавчого директора, коли мене запитали, навіщо ти більше просиш грошей..., я зміг відповісти, що ми змогли вперше досягти на рівні 18% вибірку грошей. Це рекордний рівень співпраці України зі Світовим банком, тому що раніше, донедавна, цей відсоток в середньому складав 8%", - сказав він.
У свою чергу, В.Янукович повідомив, що Україна приділяє велике значення розпочатим реформам, в результаті чого вже два роки відчувається стабільне зростання економіки.
За словами президента, в Україні розпочато реформи не тільки в економічній сфері, але і в найчутливішій - у сфері прав і свобод людини, судовій і правовій сферах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас