ВАСУ визнав законним рішення про стягнення з Тимошенко штрафу за несплату податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВАСУ визнав законним рішення про стягнення з Тимошенко штрафу за несплату податків

Кримінал
365
Вищий адміністративний суд України залишив без задоволення скаргу екс-прем'єра Юлії Тимошенко, таким чином визнавши законними рішення про стягнення з неї штрафу у зв'язку з незаконним використанням коштів з пластикових карток компанії Somolli Enterprises Limited.
Таке рішення суд оголосив сьогодні, розглянувши скарги Тимошенко і її адвоката на постанову Київського апеляційного адміністративного суду.
Таким чином, ВАСУ визнав правомірними претензії прокуратури та податкової до екс-прем'єра в частині несплати нею податків при використанні грошей з пластикових карток компанії Somolli Enterprises Limited. "Касаційну скаргу Тимошенко залишити без задоволення. Постанову Київського апеляційного адміністративного суду та ухвалу Окружного адміністративного суду Києва залишити без змін", - йдеться в рішенні.
Сьогодні суд оголосив тільки резолютивну частину рішення, повний його текст буде оприлюднений через 5 днів.
Головує в колегії трьох суддів, які розглядали касацію, суддя Олександр Нечитайло, який в лютому 2010 року був суддею-доповідачем у ВАСУ, в провадженні якого перебувала скарга Тимошенко на те, що Центральна виборча комісія визнала переможцем на президентських виборах нинішнього главу держави Віктора Януковича.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас