На зміцнення берегів біля вертолітного майданчика під Каневом витратять 27 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На зміцнення берегів біля вертолітного майданчика під Каневом витратять 27 млн грн

Казна та Політика
131
На зміцнення берегів Дніпра біля вертолітного майданчика в селі Пекарі під Каневом витратять понад 27 млн грн.
Про це повідомив начальник Головного управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації Євген Стовбун.
За його словами, ще в квітні минулого року сесією Черкаської облради за рахунок видатків природоохоронного фонду були виділені кошти в сумі 289 тис грн на об'єкт Будівництво берегоукріплювальних споруд в селі Пекарі Канівського району (район очисних споруд міста Канева) на виготовлення проектно-кошторисної документації. Ініціатором будівництва виступила Канівська районна державна адміністрація.
Київрада виділила землю під будівництво вертолітного майданчика для Януковича.
"Було складено технічне завдання на проектування, а в серпні укладено угоду з ТОВ Укррічтранспроект на виготовлення робочого проекту. Вартість проектних робіт становила 288 тис грн. В даний час робочий проект узгоджується і проходить державну експертизу. Після погодження та отримання експертного висновку буде прийматися рішення про терміни реалізації проекту", - розповів Стовбун.
Він також зазначив, що вартість будівництва за зведеним кошторисним розрахунком, який складав проектний інститут, становить 27 млн 432 тис 941 грн.
Як повідомлялося, в селі Пекарі у вересні 2011 року відкрили вертолітний майданчик з пасажирським терміналом пропускною здатністю 50 пасажирів на годину. На його будівництво витратили більше 96 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас