Богословська: Тимошенко - найбільш продажний політик в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Богословська: Тимошенко - найбільш продажний політик в Україні

Кримінал
1155
Інформація про те, що Юлія Тимошенко - найбільш продажний політик в Україні, підтверджена документами і фактами.
Про це заявила народний депутат з фракції Партії регіонів у парламенті Інна Богословська в ефірі Першого національного телеканалу, передає Ліга.
"Те, що Юлію Тимошенко можна купити швидше, ніж іншого будь-якого політика в Україні, уже не вимагає доказів", - підкреслила Богословська.
"Як доказ у нас є два документи. Перший документ - це те, що на момент, коли Тимошенко здала інтереси України і підписала газовий контракт (з Росією), компанії Тимошенко мали борг перед Міністерством оборони Росії $405 млн. Це документ, підтверджений і рішеннями судів, і бухгалтерськими документами", - зазначила вона.
Другий документ, який, за її словами, свідчить про продажність Тимошенко, це "постанова про дострокове припинення кримінальної справи стосовно пані Тимошенко за фактом неодноразової дачі хабарів посадовим особам Міністерства оборони РФ".
"За цією постановою Тимошенко була звільнена від кримінальної відповідальності нібито по закінченню терміну притягнення до кримінальної відповідальності. При цьому Тимошенко сама визнала свою провину в дачі хабарів і не заперечувала проти завершення цієї справи стосовно неї достроково. Враховуючи, що ця справа була припинена незаконно, природно, це був ще один гачок, на якому влада в Росії тримала і тримає до цих пір Тимошенко", - заявила Богословська.
Нагадаємо, Тимошенко була засуджена в жовтні минулого року на сім років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газової угоди між "Нафтогазом України" і "Газпромом" в 2009 році. Наприкінці грудня 2011 року екс-прем'єр була етапована в колонію в Харкові.
При цьому Служба безпеки продовжує розслідування проти Тимошенко в інших справах: про організацію ухилення від сплати понад 10 млн. гривень (1,25 млн. доларів) податків та замаху на розтрату чужого майна - коштів державного бюджету в сумі 405,5 млн доларів.
У грудні минулого року всі епізоди, пов'язані з діяльністю Тимошенко на чолі "Єдиних енергетичних систем України", були об'єднані в одне провадження.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас