Бонуси на Уолл-стріт знизились на 14% в 2011р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бонуси на Уолл-стріт знизились на 14% в 2011р

Казна та Політика
84
Преміальні виплати керівництву і співробітникам провідних фінансових компаній США знизилися в середньому на 14% за підсумками минулого року, зокрема, на тлі ослаблення інвестиційно-банківської діяльності, а також через істотні відстрочки платежів, пише Financial Times з посиланням на прогнозні оцінки, надані штатом Нью-Йорк.
Тим не менш, прогнозоване скорочення бонусних виплат до $19,7 млрд, у порівнянні з $22,8 млрд за підсумками 2010 року, є менш істотним, ніж, наприклад, падіння доходів фінансових організацій. Також воно виявилося нижчим від обсягу преміальних платежів, які тепер стає популярним розподіляти на декілька років.
"Частково причиною скорочення є підвищення числа відстрочених компенсацій", - сказав контролер над фінансами штату Нью-Йорк Томас ДіНаполі. Хоча бонуси і знизилися істотно, їх падіння було обмежено бонусними виплатами за попередні роки, додав він.
Дані структурні зміни були схвалені керівництвом штату, яке сподівається, що вони приведуть до більш врівноваженого доходу від податків.
"Зростання популярності системи відстрочки бонусних виплат повинно привести до створення обсягу бонусів, які будуть виплачені в майбутньому, що обмежить волатильність в системі оподаткування, - додав експерт. - Дохід від податкових надходжень фінансових організацій Уолл-стріт в минулому році склав 14% аналогічного показника за підсумками 2010 року".
Morgan Stanley, наприклад, цього року скоротила преміальні виплати до $125 тис., у той час як Credit Suisse істотну частину співробітників перевела на систему відстрочених бонусів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас