На місці секонд-хенду на Шулявці почали встановлювати нові павільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На місці секонд-хенду на Шулявці почали встановлювати нові павільйони

724
На місці практично знесеного ринку секонд-хенду на Шулявці в Києві торговці почали заново зводити павільйони, стверджуючи, що їм вдалося домовитися з владою про повернення.
Як пише газета Сегодня, в понеділок вранці біля Шулявського моста почалися роботи з встановлення металевих конструкцій майбутнього павільйону секонд-хенду.
"Повертаємо ринок", - заявили газеті робітники і торговці.
"Але ж влада нас залишила, значить, торгувати можна. А якщо вони думали, що ми самі будемо свої павільйони розбирати, то марно. Ми хочемо працювати стільки, скільки зможемо", - відзначили торговці.
"Приїжджаємо на машинах і товар виставляємо. Якщо почнуть ганяти, то можна швидко виїхати", - сказали продавці.
"Ніяких домовленостей у нас з цим ринком Азнавур немає і не може бути. У нас чітка позиція - секонд-хенд буде знесений. Інша справа, що ми не хотіли залишати людей на вулиці і намагалися дочекатися, поки вони самі переїдуть. Сьогодні ж я звернуся до Олександра Мазурчака і доповім, що ми можемо продовжити знесення секонду", - сказав начальник главку з благоустрою Сергій Садовий.
Тим часом, як повідомили Корреспондент.net в КМДА, інспектори Головного управління контролю за благоустроєм призупинили монтаж невідомими особами торгового ряду на території, що знаходиться впритул до залишеного павільйону Шулявського секонд-хенду, через відсутність дозвільних документів.
В КМДА нагадують, що ці торгові павільйони були розміщені на території навколо Шулявського шляхопроводу. Однак наприкінці минулого року комунальне підприємство Київблагоустрій почало демонтаж. Тоді було розібрано майже 70% незаконних тимчасових споруд. Після чого до Головного управління контролю за благоустроєм звернулися підприємці з проханням надати можливість протягом чотирьох тижнів переїхати на нові місця, які їм запропонувала влада і демонтувати інші об'єкти власними силами.
"У профільному управлінні пішли назустріч підприємцям, однак останні слова не дотримались. Тому найближчим часом на Шулявський секонд-хенд повернуться демонтажні бригади для завершення робіт", - заявили в КМДА.
Шулявський міст побудований в 1964 році. Останню реконструкцію проводили в 1984-му. Про нові ремонтні роботи заговорили після серії пожеж в 2005 році, що відбулися на території секонд-хенду, який до недавнього часу знаходився під мостом. Проект реконструкції був затверджений в 2008 році.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас