В Росії на кілометровій глибині відкрили дитячу фотовиставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Росії на кілометровій глибині відкрили дитячу фотовиставку

26
Унікальну виставку фоторобіт, зроблених дітьми, відкрили на глибині 800 метрів в російському Норильську, на руднику "Жовтневий".
Фотографії, представлені на виставці, були відібрані за підсумками дитячого конкурсу "Ми живемо на Півночі", пише ИТАР-ТАСС.
Виставка розміщена в так званому "вокзалі" - приміщенні, де шахтарі чекають підземний транспорт для перекидання на робочі місця. За три зміни через "вокзал" проходять близько 550 осіб, а всього підземну виставку щодня зможуть побачити понад дві тисячі гірників копальні.
Автори фотографій - діти шахтарів і металургів. Вони представили види Норильська, аскетичної тундри, гірських вершин, чарівність літньої флори і фауни суворої природи Заполяр'я, сімейні замальовки.
За словами організаторів виставки - представників компанії "Північне місто", "порядок для фотографій був продуманий заздалегідь: візуальний ряд не повинен бути хаотичним, кожна фотографія несе смислове навантаження".
"Але головне досягнення цієї виставки в тому, що на таку глибину мистецтво зазвичай не добирається", - розповіли в компанії.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас