Фондові індекси України у вівторок вранці дрейфують в "боковику" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фондові індекси України у вівторок вранці дрейфують в "боковику"

Фондовий ринок
87
Фондові індекси України у вівторок вранці топчуться на місці, демонструючи при цьому різноспрямовану динаміку: індикатор "Української біржі" (УБ) до 10:45 кч зріс 0,26% - до 1490,56 пункту, індекс ПФТС знизився на 0,05 % - до 555,71 пункту.
В індексі УБ вранці в зростанні лідирували акції "Укртелекому" (+1,9%), Єнакіївського метзаводу (+1,87%) і Авдіївського коксохімзаводу (+1,59%).
Знижувалися тільки акції "Центренерго" (-0,6%).
Серед індексних паперів ПФТС вранці торгувалися акції концерну "Стирол" (-0,73%) і "Інтерпайп Нижньодніпровського трубопрокатного заводу" (-0,39%).
Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" аналітик інвесткомпанії "Сортіс" Олександр Філонов, очікування учасниками нового раунду програми довгострокового рефінансування банківського сектора може сприяти відновленню на ринках купівлі, тому що зниження попиту на кредити ЄЦБ буде сигналом про стабілізацію ситуації в банківському секторі єврозони. Крім того, в подальшому вплив на динамку торгів може надати статистика США щодо замовлень на товари тривалого користування, очікування щодо якої позитивні.
На думку експерта, у разі відновлення на ринку "бичачих настроїв" краще ринку будуть виглядати акції Єнакіївського металургійного заводу на тлі позитивних попередніх фінансових результатів за 2011 рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас