У Києві реконструюють 100 транспортних розв'язок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві реконструюють 100 транспортних розв'язок

405
Модель розвитку громадського транспорту Києва передбачає реконструкцію протягом найближчих п'яти років близько сотні транспортних розв'язок.
Про це повідомив директор комунального підприємства "Інститут генерального плану міста Києва" Сергій Броневицький, пише Kievpress.
За його словами, в рамках розробки проекту Генерального плану Києва інститут проаналізував існуючі пасажиропотоки і запропонував місту нову модель розвитку міського громадського транспорту, в тому числі міської електрички.
"Передбачається, що протягом п'яти років буде реконструйовано близько ста транспортних розв'язок, побудовані нові вулиці і розширені існуючі транспортні артерії. Відмінною особливістю моделі є те, що ми не замикаємо її всередині Києва: міський і приміський транспорт будуть розвиватися в зв'язці", - розповів Броневицький.
Модель розвитку громадського транспорту Києва враховує також останні зміни у сфері громадського транспорту в столиці. Зокрема, суттєве оновлення парку автобусів і тролейбусів, перерозподіл пасажиропотоку у зв'язку із заміною застарілих маршруток на новий міський комунальний транспорт. Нагадаємо, з березня на столичні вулиці буде додатково виведено 74 нові автобуси і 31 тролейбус.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас