Київські під'їзди обладнають енергозберігаючими лампочками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські під'їзди обладнають енергозберігаючими лампочками

110
Столична влада протягом 2012 р. має намір обладнати близько 800 під'їздів київських будинків енергозберігаючими лампочками.
"Ставимо енергозберігаючі лампи у всіх під'їздах. У попередньому році це було близько 600 під'їздів, цього року плануємо зробити набагато більше. У нас є договір а Академією наук, вони нам передають 4 тисячі світильників - це вже 400 під'їздів 9-поверхових будинків. Якщо ми зробимо ці 400 за допомогою Академії наук, то ще мінімум 400 за рахунок джерел", - розповів перший заступник голови Київської міської адміністрації Олександр Мазурчак, пише Корреспондент.net з посиланням на Українські новини.
Мазурчак зазначив, що в різних будинках будуть встановлені різні варіанти світильників, щоб промоніторити роботу і вибрати найкраще обладнання. Він додав також, що сума фінансування даного проекту буде відома лише в травні, оскільки вона залежить від підписання газового контракту з Росією.
При цьому він зазначив, що з виділених 70 млн. гривень на функції столиці частина коштів буде направлена в тому числі і на заміну лампочок у під'їздах на енергозберігаючі. Відтепер весь ремонт сходових клітин буде тільки з заміною на енергозберігаючі лампи.
Фінансування та реалізація в Києві трьох програм з енергозбереження до 2015 року оцінюється в 20 млрд. гривень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас