Янукович орендував офіс у Межигір'ї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович орендував офіс у Межигір'ї

7179
Президент України проводить робочі зустрічі на території резиденції в Межигір'ї, повідомили в прес-службі глави держави.
Рішення про облаштування офісного приміщення безпосередньо біля місця проживання глави держави прийнято у зв'язку з необхідністю президента оперативно працювати в будь-який час, в тому числі у робочий, неробочий час, вихідні та святкові дні і т.п. Йдеться також про уникнення складнощів, що виникають на дорогах Києва через рух кортежу, особливо в "годину пік".
Ці офісні приміщення для роботи президента були обладнані недавно. До цього президент користувався для цих цілей кабінетом і вітальнею в своєму будинку, що "не відповідало належному рівню організації роботи та вимогам протоколу".
Для оренди цих офісних приміщень Управління адміністративними будинками ДУС уклало договір згідно з вимогами законодавства, терміном до 2020 року з можливістю щорічної пролонгації. Згідно з договором, надаються повністю обладнані для роботи офісні кімнати. ДУС зі свого боку забезпечив орендовані приміщення спецзв'язком та канцелярськими товарами.
Орендна угода передбачає, що президент використовує для своїх робочих нарад три кімнати загальною площею 128,8 квадратних метра: кабінет, приймальню з робочим місцем для помічника і кімнату для зустрічей.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас