Волинець: Уряд знищує малий та середній бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Волинець: Уряд знищує малий та середній бізнес

673
Депутат розцінює ситуацію з київським ринком "Юність" як чергову атаку на малий підприємницький бізнес.
Влада наполегливо знищує малий і середній бізнес. Таку думку висловив народний депутат від БЮТ Михайло Волинець на прес-конференції.
Як повідомляє прес-служба БЮТ, політик повідомив, що в 2010 році кількість підприємців скоротилася на півтора мільйони, а в 2011 р. - ще на три млн.
"Люди, які створили самі собі робочі місця, втрачають їх через тиск влади. Це катастрофічна ситуація", - сказав Волинець.
Депутат розцінює ситуацію з київським ринком "Юність" як чергову атаку на малий підприємницький бізнес. "Ми аналізували напад міліції та "Беркуту" спільно з чиновниками Деснянської райдержадміністрації на ринок "Юність", який відбувся 20 лютого, і не знайшли ніяких законних підстав, чому людям заважають працювати", - сказав Волинець.
За його словами, він і його колеги по парламенту будуть контролювати цю ситуацію. "На сьогодні нам відомо, що людям пропонують перенести робочі місця під високовольтні лінії, поряд, але цього не можна робити, оскільки це неприпустимо для людського життя і здоров'я", - сказав Волинець.
Нагадаємо, раніше прокуратурою Деснянського району міста Києва розпочато перевірку законності дій контролюючих, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування при знесенні торговельних споруд ТОВ "Лівадія груп", розташованих на розділовій смузі на перетині вулиць Шолом Алейхема та Братиславської біля столичного ринку "Юність" .
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас