Жінки частіше видаляють друзів у соцмережах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жінки частіше видаляють друзів у соцмережах

71
Жінки частіше, ніж чоловіки, видаляють людей зі списку своїх друзів у соціальних мережах, і прагнуть дозувати доступ до своїх особистих даних.
При цьому чоловіки значно частіше від жінок залишають коментарі і публікують записи й фотографії, про які потім жалкують.
Про це свідчать результати дослідження, проведеного організацією Pew Research Center. Так, за даними опитування, 63% користувачів соціальних мереж видаляли людей зі списку своїх друзів, тоді як в 2009 році цей показник становив 56%. При цьому серед жінок «чистили» списки своїх друзів 67%, тоді як серед чоловіків - лише 58%, повідомляє NEWSru.co.il.
58% користувачів соціальних мереж воліють встановлювати обмежені настройки конфіденційності на свій профіль (особисті дані користувача): їх профіль можуть побачити лише друзі. При цьому 19% користувачів дозволяють бачити свій профіль друзям друзів, а 20% залишають його відкритим для всіх.
Жінки більш потайливі, ніж чоловіки, в тому, що стосується їхніх особистих даних: 67% жінок закривають свій профіль від сторонніх, тоді як серед чоловіків таких лише 48%. Зручність користування настройками конфіденційності жінки і чоловіки оцінюють приблизно однаково: 48% зізналися, що відчувають деякі проблеми з настройками, тоді як 49% не відчувають ніяких труднощів.
Чоловіки удвічі частіше, ніж жінки, публікують оновлення статусів, коментарі, фотографії та відео, про які потім жалкують. Всього 11% користувачів соціальних мереж зізналися, що вони шкодують про опубліковане, причому серед жінок цей показник становить 8%, а серед чоловіків - 15%.
93% користувачів соціальних мереж повідомили, що у них є акаунт у мережі Facebook: у 2009 році цей показник становив 73%. При цьому популярність соціальної мережі Myspace істотно знизилася: якщо в 2009 році 48% користувачів соціальних мереж володіли акаунтом в ній, в 2011 році таких було вже 23%. Мікроблоги на ресурсі Twitter ведуть 11% опитаних, в порівнянні з 6% в 2009 році.
Опитування було проведено в США в минулому році, в ньому взяли участь 2277 користувачів соціальних мереж. Допустима похибка становить 2,4%.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас