Янукович про справу Тимошенко: Я не очікував, що почнеться галас — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович про справу Тимошенко: Я не очікував, що почнеться галас

Кримінал
5771
Президент Віктор Янукович не очікував такого галасу навколо справи колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з боку світової спільноти.
Про це глава держави сказав під час спілкування з письменником і публіцистом Віталієм Коротичем в ефірі Першого національного телеканалу, передає УНІАН.
"Я не очікував, що почнеться галас з боку якоїсь країни. Я не очікував, що нам будуть вказівки давати", - сказав він.
Він погодився з висловлюванням Коротича про те, що "не зрозуміло, чому розгортається така істерика навколо справи Тимошенко", коли ніхто нічого не говорив про вироки колишньому президент Франції Жаку Шираку і багатьом іншим.
Раніше Янукович заявив, що кримінальна справа Юлії Тимошенко може бути переглянута.
Тимошенко відбуває покарання в харківській колонії у "газовій" справі: суд засудив її до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових угод з РФ в 2009 році. За час перебування під вартою з серпня 2011 року стан здоров'я екс-прем'єра, за твердженням її соратників, погіршився - вона не може самостійно пересуватися через проблеми зі спиною.
Тимошенко також проходить обвинуваченою у ще одній кримінальній справі, пов'язаній з фінансовими махінаціями в корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), коли вона керувала нею в 90-і роки. Зараз екс-прем'єр і її захист повинні знайомитися з матеріалами цієї кримінальної справи. Суд обмежив ув'язнену в часі, відведеному на ознайомлення до 28 березня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас