АМКУ завів справи за "райські" яблука для херсонських школярів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ завів справи за "райські" яблука для херсонських школярів

224
Херсонське відділення АМКУ порушило низку справ за ознаками анти-конкурентних дій під час тендерів щодо постачання продуктів харчування в шкільні та дошкільні установи.
Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-служба Херсонського територіального відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ), за результатами розслідування проведених торгів фахівці АМКУ виявили, що учасники торгів пропонували продукти харчування за "захмарними" цінами.
"Поведінка претендентів під час участі в торгах абсолютно не нагадувала конкурентну боротьбу. І що цікаво, організаторів торгів, мабуть, зовсім не бентежили ціни, за якими їм пропонувалися поставки продуктів. Мабуть, "райськими" були яблука за ціною 16 грн., надзвичайно солодким цукор за ціною 15 грн., казковими на смак цитрусові за ціною 22 грн. за один кг і йогурт за ціною 28 грн. за один літр, "золотими" - яйця за ціною 12 грн. за один десяток восени 2011 року", - йдеться в повідомленні облвідділення АМКУ.
За результатами цього розслідування територіальним відділенням АМКУ порушено декілька справ за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції.
На даний момент проводиться розслідування.
"АМКУ обов'язково поінформує громадськість та ЗМІ про результати цього розслідування. Думаю, громадськості буде цікаво дізнатися, хто ж є тими "благодійниками", які пропонували продукти харчування за "космічними" цінами", - зазначила голова відділення Галина Теслюк.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас