Лише один з 10 українців віддає перевагу вітчизняним лікам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лише один з 10 українців віддає перевагу вітчизняним лікам

107
Понад 70% співвітчизників позитивно ставляться до вживання ліків. При цьому, майже 40% українців вважає, що іноземні препарати ефективніші від вітчизняних.
Про це повідомили в прес-службі фармацевтичного холдингу STADA CIS. За інформацією прес-служби, холдинг провів дослідження ринку споживання ліків, з метою з'ясувати ставлення українців до них.
Згідно з результатами дослідження, більша частина українців (71%) ставляться до лікарських засобів позитивно, вважаючи, що в певних випадках вони необхідні для збереження або підтримки високої якості життя. При цьому 25% опитаних покладаються на сили власного організму, який, на їхню думку, сам впорається з проблемою.
Також дослідження показало, що лише кожен п'ятий опитаний упевнений в тому, що вітчизняні препарати не поступаються за ефективністю іноземним. Тоді як більше третини опитаних (37%) упевнені, що ліки, вироблені в США і країнах ЄС, якісніші від українських. Лише 10% жителів країни віддають перевагу вітчизняним лікам, вважаючи їх якіснішими від іноземних.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас