Обмін держбондів Греції, що регулюються англійським правом, стартує на початку квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обмін держбондів Греції, що регулюються англійським правом, стартує на початку квітня

Фондовий ринок
196
Грецька влада проведе обмін тих держоблігацій країни, операції з якими регулюються англійським правом, на початку квітня, повідомив у середу міністр фінансів Греції Евангелос Венізелос.
"Обмін держоблігацій Греції, які управляються англійським правом, відбуватиметься в квітні", - наводить його слова агентство Reuters.
В даний час англійське право регулює лише невелику частину всього обсягу держоблігацій, що перебувають в обігу, обтяженої боргами країни. Такі боргові папери більш привабливі для інвесторів: у разі якщо країна не виконає свої зобов'язання, інвестори зможуть звернутися в суди Об’єднаного Королівства відповідно до англійського права.
Єврогрупа і інвестори на засіданні в ніч з понеділка на вівторок домовилися, що добровільне списання боргу по облігаціях приватними кредиторами складе до 53,5% його номінальної вартості проти колишньої пропозиції в 50%. Також міністри фінансів єврозони розблокували надання Греції другого пакету фіндопомоги в 130 млрд євро.
Угода Греції та ЄС передбачає також внесення приблизно 80 змін до грецького законодавства, які стосуються державного управління, адміністративних питань, проведення структурних реформ в економіці, взаємин з кредиторами.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас