Попов обіцяє погасити борг перед залізничниками за обслуговування міської електрички — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов обіцяє погасити борг перед залізничниками за обслуговування міської електрички

Казна та Політика
131
Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов обіцяє, що столиця погасить існуючий борг перед Південно-Західною залізницею за обслуговування рухомого складу міської електрички в найближчим часом.
"Так, ми маємо заборгованість перед залізничниками. І це не недогляд міста чи держави, а об'єктивний процес, який існував весь час. Зараз ми передаємо міську електричку на баланс комунального підприємства Київпастранс. Тобто, це підприємство буде її експлуатувати, але залізничники будуть допомагати утримувати в нормальному технічному стані залізничні колії та рухомий склад. Щодо боргів, то ми їх обов'язково віддамо в найближчий час і будемо намагатися не створювати їх у майбутньому", - зазначив голова КМДА.
Він запевнив, що проект не буде закриватися, і міська електричка буде працювати і надалі.
Як повідомлялося, Південно-Західна залізниця заявила, що комунальне підприємство Київпастранс ухиляється від укладення договору із залізницею щодо виконання поточного ремонту міських електропоїздів, і затягує процес оформлення належним чином документів, пов'язаних з прийомом поїздів на баланс підприємства.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас