Київщина підписала міжнародних договорів на 1,5 млрд. дол. інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київщина підписала міжнародних договорів на 1,5 млрд. дол. інвестицій

Казна та Політика
107
Керівництво Київської облдержадміністрації уклало декілька міжнародних договорів про співпрацю та залучення інвестицій.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідні меморандуми були підписані сьогодні за участю голови Київської ОДА Анатолія Присяжнюка в рамках Міжнародного інвестиційного форуму, який відбувся в столичному "Українському домі" з нагоди 80-річчя утворення області.
"Ми продемонстрували людям, які приїхали на наш міжнародний форум, що Київщина дуже потужна. Я підписав низку меморандумів, і ця робота буде ще продовжуватися", - сказав губернатор.
За його словами, зокрема, влада узгодила дуже цікавий проект з однією з датських компаній про будівництво в Яготинському районі заводу з виробництва теплоізоляційних матеріалів, що дасть можливість залучити майже 1,5 млрд. грн. інвестицій.
Крім того, губернатор Київської області повідомив, що в рамках форуму було укладено також низку угод про реалізацію соціальних проектів, які стосуються, зокрема, впровадження в школах швидкісного інтернету, відновлення роботи бібліотек тощо.
"Я задоволений в зацікавленості Київським регіоном, і впевнений, що цього року ці проекти будуть втілені в життя", - зазначив Присяжнюк.
Разом з тим він зауважив, що робота з залучення інвестицій у столичний регіон проводилася і до цього форуму, і буде продовжуватися в майбутньому.
Присяжнюк повідомив, що в цілому в рамках підписаних сьогодні і раніше договорів Київська область залучила понад 1,5 млрд. дол. інвестицій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас