Індонезійським орангутанам покажуть документальний фільм про них самих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індонезійським орангутанам покажуть документальний фільм про них самих

45
В Індонезії орангутанам покажуть документальний фільм "Народжені в неволі", що розповідає про долю маленьких слоненят і орангутангів, які залишилися без батьків, серед яких були і самі глядачі.
40-хвилинну картину демонструватимуть на острові Борнео, пише Lenta.ru. Продюсер і сценарист картини Дрю Фелмен заявив, що хоче дізнатися, як людиноподібні мавпи відреагують на дію на екрані. Крім того, влаштувавши кіносеанс для орангутанів, творці картини висловлять тваринам свою вдячність і повагу.
"Народжених в неволі" вже встиг подивитися президент Індонезії Сусіло Бамбанг Юдойоно. Він зізнався, що фільм справив на нього велике враження, і що він упевнений, що перегляд фільму повинен надихнути його співвітчизників на боротьбу за збереження орангутанів.
Популяція орангутанів в світі скорочується. Зараз їх чисельність оцінюється в 50-60 тисяч особин. 90 відсотків з них мешкають в Індонезії.
Фільм "Народжені в неволі" вийшов в США в 2011 році. Він розповідає про діяльність приматолога Бірут Гальдікас на острові Борнео і роботу зоолога Дейми Дафни Шелдрік в Кенії. В Росії стрічка вийшла у вересні 2011 року.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас