Податкова міліція в лютому вилучила з незаконного обігу понад 1 млн пляшок лікеро-горілчаних виробів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова міліція в лютому вилучила з незаконного обігу понад 1 млн пляшок лікеро-горілчаних виробів

73
Співробітниками податкової міліції України протягом лютого поточного року з незаконного обігу вилучено 1,16 млн пляшок лікеро-горілчаних виробів.
Відповідно до поширеного у вівторок прес-релізу Державної податкової служби (ДПС) України, за даним фактом зафіксовано 126 порушень законодавства.
В ДПС зазначають, що з метою недопущення тінізації виробництва та збуту горілки, обласним і районним керівникам управлінь податкової міліції було доручено протягом року ліквідувати тіньовий ринок алкогольних напоїв.
"Нещодавно ми провели ротацію керівників управлінь, поставивши перед ними чіткі завдання. Одним з цих завдань є ліквідація тіньового ринку лікеро-горілчаної продукції, через існування якого істотно страждає державний бюджет. Резерв надходжень складає мінімум 4 млрд грн", - цитується в прес-релізі начальник податкової міліції Андрій Головач.
За даними ДПС, в 2011 році в рамках боротьби з незаконним обігом підакцизної продукції податкова міліція вилучила товарно-матеріальні цінності на суму 957,5 млн грн, у тому числі - понад 20 млн пляшок алкогольних напоїв на суму 181,3 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас