Британський регулятор оштрафував Santander на 1,5 млн фунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський регулятор оштрафував Santander на 1,5 млн фунтів

129
Управління з фінансового регулювання і нагляду (FSA) ухвалило рішення оштрафувати один з найбільших банків Іспанії Santander, що займає сильні позиції на фінринку Великобританії, на 1,5 млн фунтів стерлінгів (2,4 млн доларів) за те, що кредитна організація не змогла пояснити регулятору порядок виплати компенсацій клієнтам за її структурними фінансовими інструментами у разі банкрутства. Про це йдеться в повідомленні FSA, передає РИА Новости.
Регулятор зазначає, що іспанський банк розмістив структурні фінансові інструменти (інвестиційні продукти, які пропонують інвестору вкласти кошти в пакет деривативів) на суму 2,7 млрд фунтів стерлінгів в 2008-му - початку 2010 року.
"Враховуючи те, що продажі цих інструментів проходили в 2008-2009 роках, під час великої фінансової непевності, Santander мав швидко підтвердити, в яких випадках програма компенсаційних виплат за фінансовими послугами (Financial Services Compensation Scheme, діє у Великобританії. - прим. ред.) буде працювати", - відзначає FSA.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас