Янукович пообіцяв українцям соціальну справедливість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович пообіцяв українцям соціальну справедливість

243
Президент України Віктор Янукович запевнив співвітчизників у тому, що буде сприяти забезпеченню соціальної справедливості.
"Як президент України, я буду сприяти забезпеченню соціальної справедливості, ліквідації бар'єрів, що виникають перед громадянами за ознаками віку, статі, релігійної та етнічної приналежності, культури або наявності обмеження фізичної можливості", - йдеться у зверненні глави держави до співвітчизників з нагоди Дня соціальної справедливості, повідомляє прес-служба президента.
Янукович підкреслив, що заходи, які здійснюються в рамках Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Багате суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", спрямовані на економічне зростання, "будуть служити викоріненню бідності, забезпеченню повної зайнятості, рівності чоловіків і жінок, соціальному благополуччю".
"Переконаний, що об'єднання зусиль влади та громадськості, посилення соціальної відповідальності бізнесу, виведення на якісно новий рівень соціального діалогу стануть запорукою для утвердження в нашій державі принципів солідарності, злагоди та забезпечення рівних можливостей для всіх і кожного", - упевнений президент України.
Як повідомлялося, з 2012 року Україна разом з усім світовим співтовариством відзначає 20 лютого Всесвітній день соціальної справедливості, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН. Цей день встановлений в Україні з метою "привернути увагу суспільства, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, суб'єктів господарювання, громадських організацій до вирішення питань соціальної справедливості та необхідності загального побудови в Україні суспільства соціальної справедливості та активного втілення в життя політики і стратегії, спрямованих на її забезпечення".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас