Аеропорт Франкфурта паралізований страйком: Lufthansa скасувала близько 200 рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт Франкфурта паралізований страйком: Lufthansa скасувала близько 200 рейсів

249
Сьогодні, 20 лютого, авіакомпанія Lufthansa через страйк співробітників аеропорту Франкфурта-на-Майні скасувала 186 рейсів.
Як йдеться в повідомленні авіакомпанії, мова йде, в основному, про рейси на малі і середні відстані, в першу чергу, всередині Німеччини. Зазначимо, що у Франкфурті-на-Майні розташована штаб-квартира Lufthansa.
Нагадаємо, що страйк в аеропорту Франкфурта триває з минулої п'ятниці. В аеропорту страйкують співробітники, які забезпечують зліт і посадку літаків на злітних смугах - регулювальники руху, контролери і диспетчери, страйк проводить профспілка авіадиспетчерів GdF.
Керівництву профспілки не вдалося домовитися з керуючою компанією аеропорту Fraport AG про підвищення зарплат. У понеділок страйк почався о 5:00 (6:00 за Києвом) і триватиме 48 годин. Пасажирів просять завчасно дізнаватися про зміни в розкладі та зв'язуватися з авіакомпанією, у якої куплено квиток.
Як повідомлялося, профспілки впевнені, що зарплата працівників не відповідає реаліям після того, як в аеропорту Франкфурта була введена четверта злітно-посадкова смуга. Компанія-оператор уже назвала причини страйку "абсолютно незрозумілими", вважає вимоги занадто високими.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас